Wednesday, April 22, 2015

DA LI ZNATE KOLIKO KOSTA REGLAZA TRAPA - nase upozorenje !!!!!!!!!

                             Posle duzeg vremena sam resio da napisem blog koji ce imati ulogu nekog naseg upozorenja. Ovakva zelja se javila posle svih desavanja u nasem servisu koji su sve ucestaliji i smatram da su veoma ozbiljna. U kratkom periodu od kraja oktobra pa do pocetka maja svake godine se promene nase dve poslovne sezone kada je posao u porastu. Ono sto vidimo prilikom menjanja letnjih za zimske gume i obrnuto, nam daje za pravo da i napravimo upozorenje.

                              Nase upozorenje ce nekima mozda i pomoci, a sigurno postoji i onaj deo koji ce misliti da ovo o cemu cemo pisati je u stvari jos jedan nacin reklamiranja naseg servisa. Svakodnevno u nasem servisu susrecemo automobile gde su :
     
     - iscureli amortizeri
     - pukle opruge
     - ozbiljni luftovi na trapu (spone, kugle, silen blokovi, viljuske, rukavci i dr.)
     - pneumatici sa ostecenjima (izlizani, popucali od starosti, potroseni do zicanog platna....)

                               Cesto na putu prilikom voznje vidimo automobil koji stoji sa strane i jedna prednja strana mu je klecnula, to je jedan od pokazatelja da je neki od ovih zglobnih delova dotrajao i usled dotrajalosti i pukao u toku voznje. Cesto u novinskim izvestajima o saobracajnim nezgodama procitamo kako je usled prelaska na drugu stranu doslo do sudara.

                                ONO STO ZELIM DA NAGLASIM JESTE DA SE REDOVNIM PREGLEDIMA AUTOMOBILA MNOGE STVARI MOGU OTKLONITI I MNOGE OZBILJNE NESRECE MOGU I SPRECITI. SVI MI KOJI SEDAMO U AUTOMOBIL PREUZIMAMO I VRSTU ODGOVORNOSTI ZA SVAKU SITUACIJU U SAOBRACAJU. SVAKA KONTROLA TRAPOVA SE VRSI NA PREDJENIH 5.000 km., A REGLAZE TRAPA NA SVAKIH OD 10.000 - 12.000 km., PREDJENIH TO SU TEHNICKE PREPORUKE PROIZVODJACA AUTOMOBILA. ONO STO ZELIM DA NAGLASIM JESTE DA JE PROSECNA CENA REGLAZE TRAPA 1.400 rsd., I DA JE TO NAJMANJE ULAGANJE U AUTOMOBIL A VELIKO ULAGANJE U SIGURNOST NA PUTU.

No comments:

Post a Comment