Friday, March 10, 2017

" MI VODIMO RAČUNA O VAŠEM AUTOMOBILU ", VIANOR GRUPACIJA

                                  Ove godine početak marta je u auto industriji obeležila 10.-a konferencija Vianor grupacije, čiji je začetnik proizvođač Nokian pneumatika. Kao i uvek do sada odlicni organizatori konferencije su bili Žilic Goran i Milutin Gavrilovic i to u odličnom ambijentu hotela Villa Breg u Vršcu.
                                 Ono što je veoma važno za sve nas koji jesmo u auto industriji i za sve učesnike u svakodnevnom dešavanju u saobraćaju jeste
- odnos prema radnom prostoru
- odgovarajući alati i mašine
- ponuda najkvalitetnijih delova i pneumatika
- stvoriti odnos sa klijentima
- ostvariti osnovnu misao - We care for your car -
- postići digitalizaciju


















                                   Kaučuk je osnovna sirovina u proizvodnji pneumatika, zbog nedostatka kaučuka na svetskoj berzi, i erozije svetske cene te sirovine, mnogi proizvođači najavljuju i primenjuju nove poraste cena na tržištu pneumatika. U ovakvim uslovima tržišta grupacija Vianor je odlučila da takvo povećanje cena svojim resursima i odnosom prema klijentima ne prati, što pokazuje spremnost da Nokian gume budu u cenovnom rangu svima dostupne.
 
                                   Želim vam sigurnu, bezbednu vožnju u uslovima saobraćaja koji svakoga dana postaju sve više otežavajući. Na nama je da našom odgovornošću utićemo na ispravan automobil i kvalitetan pneumatik koji je na našem vozilu.


                                                                  


















                                   

No comments:

Post a Comment