Tuesday, December 3, 2013

ZNAO SAM JA NEGO SAM HTEO DA PROBAM !!!!!!!

                              Utorak je i drugi radni dan u nedelji, nista posebno i nista neobicno, sve dok se ne desi neka od cestih anegdota, pa evo da je prepricam. Dan nam je poceo radno, ne sa nekom velikom guzvom, valjda su mnogi zamenili zimske gume pa je i guzva oko zamena zimskih guma pomalo stala, tu dok Eki, Darko i ja nesto se bavimo poslom, naravno ja pomalo i zabusavam u dvoriste nam ulazi musterija sa njegovim lepotanom Opel Astrom.

                              Prilazi nam i pita da li imamo vremena da mu zamenimo cetiri letnje gume za zimske gume koje je on doneo, odnosno ih kupio. Naravno mi pokusavamo da budemo ljubazni i kazemo da bi trebalo malo da saceka i da cemo ubrzo poceti. Prilazimo novim gumama i primecujemo da su one velicine od 15 coli, a da su tockovi na kolima velicine 14 coli, misleci da musterija u gepeku ima felne koje su 15 coli pitamo ga gde su druge felne? On nas gleda u trenu i kaze pa eto su na kolima, naravno mi mu objasnjavamo da ne moze guma od 15 coli na felne na 14 coli, da su prevelike, na sta nam on odgovara: " ZNAO SAM JA, NEGO SAM HTEO DA PROBAM".

                              Ova mala anegdotica nam je pomogla u ovom blogu, a nekakno i kada znate, pre nego sto kupite, proverite kod onih koji su profesionalci, cisto da ne budete glavni lik jednog bloga. Naravno da smo se posteno ismejali i da nam je ovo unelo vedrine u servis.

2 comments: