Thursday, January 3, 2013

Dovoljno je reci MEDA

      Covek koji je bio srednje dete njegove majke i koji je imao dva brata je moj otac, koji iz siromasnog detinjstva, preko rata, povratka u njegovo rodno mesto, odgovorno preuzima taj trenutak svog zivota i pocinje da vodi svesno ili nesvesno brigu o majci, bratu a kasnije i o svojoj licnoj porodici.
         
       Ne slagajuci se razmisljanjem i ponasanjem lokalne vlasti seda u voz i odlazi u ZEMUN, tu pocinje da radi u jednoj strugarskoj radionici, onda se zaposljava u firmama JOZE SCURLE, i IMPA, a daleke 1958,godine postaje tzv., samostalni zanatlija odlazi u privatno TAXI udruzenje. Njegov stav prema zivotu je okupljao mnogo prijatelja i drugara i tako formiraju taksi stanicu CVETNI TRG. Teret biti privatnik u ono vreme je bio veoma tezak, ali za mog oca i jedini put kojim je on hteo da gazi. Bio je odgovoran, posten, izuzetno intelegentan, veoma drustven (sto bi nas narod rekao, voleo je sve,), prijatelji njegovi su znali da imaju pravog prijatelja uz sebe i naravno za nas je bio veoma strog. Takva licnost u danasnjim uslovima bi se smatrao uspesnim PR, MENADZEROM, VLASNIKOM KORPORACIJE, njegov osecaj za samostalnost i liderstvo 1972., godine je napravilo AUTO SERVIS -M E D A-. Servis koji je zahvaljujuci njemu postao jedan ozbiljan, odgovoran, strucan i servis sa tradicijom od ravno 40 godina.
       Hvalimo se sa nasom tradicijom, trecim kolenom u servisu, tehnickom opremljenoscu, ogromnim i odgovornim iskustvom i moram to napisati, kod nas su dvojica kolega koji imaju ostvaren radni staz od 33 godine i 35 godina provedenih u AUTO SERVIS MEDA. Ono cim se mi bavimo cu pisati u sledecem blogu, ovo je samo delic price o coveku sa vizijom njegovom, mom ocu Medi.                                  

No comments:

Post a Comment