Thursday, January 3, 2013

MEDA ENI TEAM ILI - AUTO SERVIS MEDA -

     Zvanican naziv nase firme jeste MEDA ENI TEAM D.O.O., a ono po cemu jesmo poznati i ostacemo to i dalje jeste AUTO SERVIS -M E D A-. Osnovani smo 1972., godine, i bavimo se opravkom motornih vozila. Pocetak je bio vezan za delatnost koja se u auto industriji bavila REGLAZOM TRAPA i VULKANIZERSKOM DELATNOSCU.
  •       Vreme je donosilo napredak u auto industriji i takav razvoj nas je gurao u proces sirenja nase osnovne delatnosti i naravno to je moralo da se isprati i nabavkom savremenijih alata i masina. Oslanjali smo se samo na proverene proizvodjace alata, aparata i masina koji su morali da se koriste u popravkama automobila koji su u svojoj proizvodnji bili sve zahtevniji. Nova tehnologija u proizvodnji automobila je donosila drukcija resenja koja su direktno uticala na udobnost, sigurnost, a sa druge strane smanjivale tezinu automobila i tako dobijali na brzini istih.Servis je poceo da prati sva ta desavanja i to u sledecim segmentima:

    -Vulkanizerske usluge, gde je sem klasicne usluge demontaze i montaze guma, i krpljenja guma na klasican nacin, doslo do same vulkanizacije spoljne gume obostrano, balansiranje tockova, narocito tockova koji na felni nemaju srednju rupu, sto moramo napomenuti radi veoma mali broj servisa
    -Prodajom novih guma iz segmenta i letnjih i zimskih proizvoda, i to u brendovima kao sto su - TIGAR, NOKIAN, PIRELLI, BF GOODRICH, KLEBER, MISELIN, GOOD YEAR, GT RADIAL, AMTEL, DEBICA, CONTINENTAL, SEMPERIT, BARUM, ....

    -Zamenom filtera ulja, filtera vazduha, filtera goriva, filtera kabine tj.,klime, naravno i zamenom i kontrolom ulja. U ovom segmentu auto industrije insistiramo na nabavci kvalitetnih filtera i ulja i za svaki filter i ulje koje nabavljamo nasim musterijama mi garantujemo za kvalitet. Ulja sa kojima radimo  jesu TOTAL, CASTROL, Q8, DELFHI, ELF.

    -Ono sto stalno spominjemo kao veoma vazno jesu provere DISKOVA, PLOCICA I PAKNOVA, znaci sve ono sto utice na sistem kocenja. Ceste provere sigurno uticu na sigurnu i bezbednu voznju koja nam je iznad svega potrebna u saobracaju.

    -Moram napomenuti da spadamo u grupu LIDERA kada su u pitanju provere, konstatacije i resavanje problema na trapovima i zadnjem i prednjem. Ono sto veoma utice na bezbednu voznju, jesu sklopovi i zglobovi na trapovima. Kada ovo kazem tada mislim na HOMOKINETICKI ZGLOB, SPONU, VILJUSKU, KUGLU, SILEN BLOK, AMORTIZER, OPRUGA, LETVA VOLANA, KRAJEVI LETVE. Ovo je ono cime se bavimo u nasoj auto delatnosti, nadam se da cete naci nesto sto vas zanima u ovom blogu, a sledeci blog cemo posvetiti AMORTIZERIMA.

No comments:

Post a Comment